Inbraakbeveiliging

Inbraken en overvallen bij woningen en bedrijven zijn helaas niet meer weg te denken uit onze samenleving. Een inbraak veroorzaakt niet alleen materiële schade, maar ook emotioneel is een inbraak een ingrijpende gebeurtenis. Wilt u inbrekers, vandalen of indringers buiten de deur houden? Zorg niet alleen voor gecertificeerde sloten en beveiligd hang- en sluitwerk, maar beveilig uw pand ook met een professionele inbraakbeveiliging, zoals een alarminstallatie of cameraobservatiesysteem.

Veiligheidsrisico’s inventariseren

ProTect 21 is gespecialiseerd in allerhande beveiligingssystemen en communicatieoplossingen, waaronder inbraakbeveiliging en alarmsystemen. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw alarmsysteem. We gaan hierbij op een vaste wijze te werk. Allereerst nemen wij de binnenzijde én buitenzijde van uw pand onder de loep. Hierbij inventariseren wij uw ruimte en de omgeving, om samen met u het meest geschikte en doeltreffende systeem te bepalen. Vervolgens stellen we een veiligheidsplan op, waarin we de veiligheidsrisico’s en de te treffen maatregelen opnemen.

Deskundige advisering en professionele installatie

Er is veel keuze in inbraakbeveiliging en alarmsystemen. Gaat u voor een draadloos of bedraad systeem? Wilt u een stil alarm of een alarm met optische en geluidssignalen? En wilt u dat de alarmering automatisch een seintje geeft aan de meldkamer of het beveiligingsbedrijf? In deze gevallen wordt er gebruikgemaakt van doormelding via een GPRS- of internetverbinding. De gediplomeerde deskundigen van ProTect 21 adviseren u over de beveiligingsmogelijkheden die passen bij uw woning of bedrijfspand. Met onze maatwerk alarmsystemen kunt u wonen en werken in een veilige omgeving.

BORG Inbraakbeveiliging

Het is belangrijk dat beveiligingssystemen en inbraakinstallaties goed functioneren. Een goede installatie en periodiek onderhoud dragen bij aan een correcte werking van de installaties. 21 Groep is een BORG E (Elektronisch beveiligingsbedrijf).
 Wij installeren en onderhouden inbraakdetectiesystemen volgens de certificering BORG Inbraakbeveiliging. Deze certificering wordt afgegeven door Kiwa NCP en voldoet aan de eisen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Of vul het formulier in