Camera observatiesystemen

U wilt uw persoonlijke eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Maar hoe doet u dit wanneer u zelf niet in de buurt bent? Maak gebruik van een cameraobservatiesysteem. Camerabewaking is het meestgebruikte bewakingssysteem voor woonhuizen, kantoorpanden, productielocaties, winkels en showrooms. De camera’s werken tweeledig: ze hebben een preventieve werking en schrikken inbrekers en vandalen af. Is er toch ingebroken, dan zijn de camerasystemen een goed hulpmiddel om de daders te identificeren en op te sporen.

Systemen voor cameraobservatie en toegangscontrole

ProTect 21 is specialist in ontwerp, aanleg en beheer van beveiligingssystemen en communicatieoplossingen, zoals systemen voor cameraobservatie en toegangscontrole. Wij bieden een totaalconcept aan. Zo nemen we allereerst uw pand en de directe omgeving van uw pand onder de loep. We inventariseren eventuele veiligheidsrisico’s. Deze risico’s nemen we op in een veiligheidsplan, samen met de maatregelen die getroffen kunnen worden om de veiligheid te waarborgen en diefstal en vandalisme te voorkomen. Wij adviseren u over de verschillende camerasystemen en bevelen u het meest geschikte en doeltreffende systeem voor uw situatie aan.

Gecertificeerde beveiligingssystemen

ProTect 21 heeft veel kennis van de mogelijkheden en innovaties van cameraobservatiesystemen. We zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en we kennen de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Dankzij moderne IP-technologie zijn cameraobservatiesystemen bijvoorbeeld steeds minder plaatsgebonden. Het maakt technisch niet meer uit waar de beheerder van het systeem zich bevindt. Bovendien installeren en onderhouden we cameraobservatiesystemen volgens de certificering BORG Inbraakbeveiliging. Deze certificering wordt afgegeven door Kiwa NCP en voldoet aan de eisen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Of vul het formulier in