Data- en telecommunicatie

Tegenwoordig is data- en telecommunicatie niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Veelvuldig gebruiken we onze smartphone, tablet of laptop. We willen altijd en overal bereikbaar zijn en toegang hebben tot internet, zodat we onze mail kunnen checken en zakelijke telefoongesprekken kunnen hebben. Met name voor ondernemingen is een goede bereikbaarheid van levensbelang, want hoe doet u anders zaken en onderhoudt u contacten met uw opdrachtgevers? Aan een goede bereikbaarheid ligt een betrouwbaar netwerk van data- en telecommunicatie ten grondslag.

Betrouwbare data- en telecomverbindingen

ProTect 21 is gespecialiseerd in het aanleggen en installeren van betrouwbare data- en telecomverbindingen voor zakelijke en particuliere klanten. We bieden u oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen op het gebied van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie, clouddiensten en wireless-, koper- en glasvezelinstallaties. We luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren u welke verbindingen en netwerken hierbij passen. Onze hoogwaardige netwerken worden zowel binnen als buiten geïnstalleerd en ze kunnen ondergronds als bovengronds worden verwerkt.

Reparatie en preventief onderhoud

De installateurs van ProTect 21 beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie en telecommunicatie. Ze leggen betrouwbare verbindingen waar u op kunt vertrouwen. Krijgt u na verloop van tijd te maken met een mankement of storing aan uw verbinding, dan kunt u vertrouwen op onze support. We repareren storingen en voeren preventief onderhoud uit. Hierbij ontzorgen we u volledig, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen

In de ICT volgen innovaties elkaar in rap tempo op. ProTect 21 volgt de trends in de branche en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan actuele thema’s als veiligheid en privacy, bescherming van persoonsgegevens en werken in de cloud. Onze installateurs beschikken over de nodige certificaten en hebben specialistische kennis van de meest moderne technieken en innovaties. Zij kijken graag met u mee welke innovatieve oplossingen voor u geschikt zijn.

Of vul het formulier in