Duurzame energie

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de installatietechniek. Tot op heden wordt er in de installatietechniek veelal gebruikgemaakt van fossiele brandstoffen voor het opwekken van elektriciteit. Fossiele brandstoffen als olie en gas worden uitgeput en zullen in de nabije toekomst opraken. Het is tijd om het tij te keren en energie en elektriciteit op een andere manier op te wekken. Het is tijd om dit op een duurzame manier te doen.

Energiebehoefte verduurzamen

Er zijn tal van mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen en energie op een duurzame manier op te wekken. Op een manier die de aarde niet uitput, zoals met het gebruik van zonne-energie, bodemwarmte, windenergie, waterkracht, biomassa en getijdenenergie. Deze vormen van energieopwekking putten de natuur niet uit en zijn tot in lengte van dagen beschikbaar. Maar hoe maakt u de overstap naar duurzame energie? Welke installaties heeft u hiervoor nodig? Het vraagt een omslag in het ontwerpen van nieuwe installaties en het aanpassen van bestaande installaties. Vertrouw in deze gevallen op Elektra 21 en onze specialisatie AdviSun 21.

Duurzame, energiebesparende installaties

AdviSun 21 is adviseur en installateur van duurzame, energiebesparende installaties, gespecialiseerd in maatwerk energieadviezen en het leveren van duurzame energiebronnen als zonnepanelen, warmtepompen en meer. Wij geven zakelijke en particuliere klanten advies over energiebeheersing en de compensatie door duurzame energie. Wij beschikken over de kennis en kunde om uw woning of gebouw te verduurzamen door gebruik te maken van vernieuwende installaties. Wilt u kleinere duurzame aanpassingen doen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ledverlichting of domotica met zoneverlichting. Deze aanpassingen zijn relatief eenvoudig te realiseren, maar ze dragen bij aan een duurzamere wereld.

Of vul het formulier in