Verlichtingsadvies

Een juiste binnenverlichting bepaalt de sfeer, de uitstraling en het gebruik van een woning, bedrijfspand of algemene ruimte. Het gevoel, de ervaring en de functionaliteit worden voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de verlichting. Hoe is de verlichting in uw ruimte? Voor advies over de beste verlichting voor uw pand kiest u voor Elektra 21.

Laat een lichtplan opstellen

Goede verlichting kan een bedrijf veel opleveren. Maar hoe bepaalt u wat goede verlichting is? U wilt namelijk sfeer creëren, maar de verlichting moet ook functioneel zijn. Zo moet de verlichting op bepaalde plekken zorgen voor meer zichtbaarheid. Laat u adviseren door een professional. Laat u adviseren door Elektra 21. Onze adviseur begeleidt u in het opstellen van een lichtplan of lichtadvies. Elke ruimte wordt apart bekeken om te bepalen welk resultaat u wilt bereiken. Naast voldoende lichtopbrengst zijn invloed op de gezondheid en welzijn van de mens, energieverbruik en levensduur mede bepalend voor de juiste keuze.

Installatie van verlichting

Wij kunnen u naast een goed verlichtingsadvies en een ontwerp op maat uiteraard ook helpen bij het installeren van de lampen en de verlichting. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en installeren van betrouwbare en functionele lichtinstallaties. Elektra 21 is niet merkgebonden, waardoor er een ruime keuzemogelijkheid is in systemen, toestellen en lichtbronnen. We hebben bovendien een ruim assortiment met ledverlichting. Led is een duurzaam alternatief voor de gloeilamp en spaarlamp. Zo geeft led vrijwel geen warmte af en gaat het veel langer mee dan andere verlichting.

Of vul het formulier in