Licht- en krachtinstallaties

U kunt zich een leven zonder stroom waarschijnlijk niet voorstellen. Onze kantoren, bedrijfspanden en woningen zijn dusdanig ingericht, dat we stroom nodig hebben voor het bedienen van de verlichting en voor het aansluiten van computers, printers, waterkokers, koffieautomaten en andere elektrische apparaten. U wilt dat de stroom altijd voorhanden is. Valt de stroom uit, dan ligt uw bedrijfsvoering voor een groot deel plat en dit zorgt voor vervelende situaties. Vertrouw op de expertise van Elektra 21, specialist in veilige en functionele licht- en krachtinstallaties.

Totaaloplossingen voor licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtstroominstallaties zijn niet weg te denken uit uw pand. Deze installaties bestaan uit leidingen, draden en kabels die door het hele gebouw lopen en die de elektrische energie transporteren. De energie wordt getransporteerd naar schakelaars voor lichtpunten, wandcontactdozen waar u uw elektrische apparaten op aansluit en grotere aansluitpunten die stroom afgeven aan liften en zware machines. Elektra 21 biedt een totaaloplossing in ontwerp én installatie van complete licht- en krachtinstallaties. Deze schakel- en verdeelinrichtingen produceren we zelf.

Eigen productie krachtverdelers en besturingssystemen

Dagelijks houdt een specialistisch team van paneelbouwers zich bezig met het produceren van krachtverdelers en besturingssystemen voor licht- en krachtinstallaties. Alle panelen worden binnen 21 Groep geproduceerd én geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij een volledig op maat gemaakte installatie leveren en installeren, rekening houdend met de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

Of vul het formulier in