Intercomsystemen

Staat er iemand voor uw deur en wilt u eerst weten wie die persoon is en of hij een afspraak heeft? Met een intercomsysteem kunt u op afstand communiceren met de persoon die voor de deur staat. Zo kunt u bepalen welke personen toegang hebben tot uw pand en welke personen niet. Dankzij een intercomsysteem houdt u ongenode gasten buiten de deur. Naast veiligheid levert een intercom u gemak op, bijvoorbeeld wanneer u minder goed ter been bent en u de deur niet zelf kunt openen.

Communiceren via een spreek-, luister- of beeldverbinding

Intercomsystemen zijn bijzonder geschikt voor kantoorpanden, winkels, bedrijfsverzamelpanden, productielocaties en showrooms. Daarnaast bieden intercomsystemen uitkomst voor woonhuizen, appartementencomplexen en zorginstellingen. ProTect 21 is specialist in ontwerp, aanleg en beheer van deze systemen. We hebben een ruim assortiment met intercomsystemen, waarmee u via een spreek-, luister- of beeldverbinding kunt communiceren. We geven u advies op maat over het juiste systeem voor uw toepassing. Vervolgens installeren we het intercomsystemen op deskundige en deugdelijke wijze, zodat het naar behoren werkt. Wilt u het intercomsysteem onderhouden, dan dragen onze gediplomeerde installatiedeskundigen hier ook zorg voor.

Paxton Geregistreerde Lite-Installateur

We hebben veel kennis van de techniek en de mogelijkheden van intercomsystemen. Daarnaast zijn we geregistreerd Paxton Installateur en beschikken we over het certificaat Paxton Geregistreerde Lite-Installateur. Met deze certificering tonen we aan dat we de training Net2 Lite hebben gevolgd en over alle gewenste kennis beschikken om uw Paxton-intercomsysteem te installeren en te onderhouden.

Of vul het formulier in