Uitzenden

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de sectoren Fire & Safety of Techniek & Industrie binnen de regio's Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland? Ga aan de slag via 21 Academy! Onze medewerkers luisteren naar jouw wensen en behoeften en bespreken vervolgens met jou functies die hier goed bij passen. Wij kunnen je uitzenden, detacheren of uiteindelijk een vaste baan aanbieden.

Opleiding via 21 Academy

21 Academy is doorlopend op zoek naar technische talenten in praktijkgerichte en theoretische functies. Bij aanvang hoef je nog niet per se te beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten, want wij kunnen jou (verder) scholen met behulp van onze opleidingen. Zo bieden wij onder andere opleidingen aan voor Bedrijfshulpverlening (BHV), Beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI/OAI) en VCA (zowel Basis, Vol als Voorleesexamen). Bekijk op onze webpagina ‘Opleiden’ alle opleidingen en cursussen die wij vanuit onze labels Technedu en Fiesta Opleidingen aanbieden. Met deze opleidingen kan je jezelf blijven ontwikkelen en kan je doorgroeien. Jij bepaalt hierbij zelf hóe ver je wilt groeien!

Bekijk alle vacatures
van 21 Academy

Is jouw interesse gewekt en wil je werken via het uitzendbureau van 21 Academy? Bekijk dan gauw onze vacatures en solliciteer op de vacature van jouw keuze! Wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. In dit gesprek inventariseren we jouw wensen en vervolgens gaan we op zoek naar een passende opdrachtgever in Nederland of België waar jij met plezier aan de slag gaat!

Vacatures in de spotlight

  • 21 Academy

    Heftruckchauffeur

  • 21 Academy

    Sprinklermonteur

  • 21 Academy

    Hoogwerker - Regio Breda