De kracht van 21 Groep

Maak kennis met 21 Groep, jouw toekomstige werkgever! 21 Groep heeft met haar bedrijfsonderdelen InduCon 21, Elektra 21, Install 21ProTect 21 en 21 Academy alle specialisten op technisch gebied onder één dak. De labels AdviSun 21, InSpect 21, ComFort 21 en LogBoek 21 zorgen voor een verdere aanvulling van het complete dienstenpakket. Alle onderdelen werken nauw met elkaar samen, waardoor 21 Groep een breed scala aan diensten in diverse markten kan aanbieden. De kracht van de combinatie, noemen wij dat.

Onze toegevoegde waarde

21 Groep biedt klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven ook een deskundig advies en ontwerpen installaties. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en het beheer van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen. Dankzij dit unieke totaalconcept bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Enthousiast team met 150 technici

Kom je werken bij 21 Groep, dan maak je deel uit van een enthousiast team van meer dan 150 technici. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak. Ze beschikken over de kennis en kunde om E- en W-installaties naar een hoger niveau te tillen. Nieuwe ontwikkelingen en ingewikkelde uitdagingen worden hierbij niet geschuwd. Al onze medewerkers werken servicegericht én oplossingsgericht. Zo realiseren ze het allerbeste resultaat voor onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen!

Kortom, werken bij 21 Groep betekent werken bij een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een bedrijf waar duurzame oplossingen centraal staan. En waar de duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk is. Kom jij werken bij 21 Groep en haal jij het beste uit je baan én uit jezelf?