Uw duurzame installateur

Elektra 21 is specialist in het ontwerpen, creëren, uitvoeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de woningbouw en utiliteit. We willen een functionele, veilige en sfeervolle omgeving voor u creëren – of u nu op uw werkplek bent of u zich thuis bevindt. Dit kunnen we bewerkstelligen met duurzame producten, licht, warmte, schone lucht en slimmigheidjes als domotica. Wij zetten de mogelijkheden van de hedendaagse techniek en technologie zo goed en zo efficiënt mogelijk voor u in.

In onze dienstverlening staat kwaliteit, veiligheid en service voorop. We streven ernaar dat u altijd met één persoon contact hebt, zodat u een vast aanspreekpunt heeft. De uitvoering van de werkzaamheden worden opgepakt door een multidisciplinair team van vakmensen. Zij beschikken over de kennis en kunde om uw elektra-installatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze producten

 • Licht- en krachtinstallaties

  Elektra 21 biedt een totaaloplossing in het ontwerpen en realiseren van licht-, kracht- en data-installaties. In overleg met u installeren wij op dit vlak toepassingen om uw installaties te laten functioneren.

 • Verlichtingsadvies

  Een juiste binnenverlichting bepaalt de sfeer, de uitstraling en het gebruik van een woning, bedrijfspand of algemene ruimte. Hoe is de verlichting in uw ruimte? Voor advies over de mooiste en beste verlichting voor uw pand kiest u voor Elektra 21.

 • Domotica

  Domotica is slimme huisautomatisering en is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en uw zorgsituatie. Elektra 21 ontwerpt en installeert domotica in uw huis of op uw werkvloer. Hierbij staat veiligheid, comfort en energiebeheersing centraal.

 • Duurzame energie

  In de installatietechniek wordt veelal gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen voor het opwekken van elektriciteit. Het is tijd om dit op een duurzame manier te doen. Elektra 21 en specialisatie AdviSun 21 zijn gespecialiseerd in duurzame, energiebesparende installaties.

 • Inspectie, service en onderhoud

  Wilt u de levensduur van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verlengen? Elektra 21 is specialist in inspectie, service en ouderhoud van licht- en krachtinstallaties en noodvoorzieningen.
   

 • Beheer van installaties

  Bent u eigenaar of beheerder van een productie- of transportinstallatie? Elektra 21 kan de gehele of gedeeltelijke verantwoordelijkheid over uw technische installaties overnemen. Wij zorgen vervolgens dat alle organisatorische aspecten op het gebied van wet- en regelgeving in orde zijn.

Gerealiseerde projecten

Of vul onderstaand formulier in