De kracht van duurzame installatie

Install 21 is uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties. Als W-installateur kunnen wij u ondersteunen bij alle vraagstukken rondom waterinstallaties, riool- en hemelwaterafvoerinstallaties, sanitaire installaties, legionellapreventie, duurzame installaties, warmtepompinstallaties, centrale verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsystemen. We werken hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers in de utiliteit en woningbouw, maar we staan ook particulieren bij. U kunt bij ons vertrouwen op een persoonlijke en snelle service, ervaren vakmensen met kennis en kunde van duurzame installatie en flexibiliteit. We werken multidisciplinair en kunnen het gehele installatietraject voor u verzorgen – van advies tot onderhoud en service.

Install 21 is als W-installateur actief in warmte en koeling, water, lucht, service en advies. In onze dienstverlening hebben we speciale aandacht voor duurzaamheid. Het is namelijk de hoogste tijd om van fossiele brandstoffen over te gaan op alternatieve en duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie, warmtepompen, wtw-units. We volgen innovatieve ontwikkelingen op de voet en passen deze ontwikkelingen toe in onze dienstverlening. Zo hebben we op al uw vragen een passend én duurzaam antwoord.

Onze producten

 • Gas, water & sanitair

  Install 21 ontfermt zich over het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, klimaatbeheersing en sanitaire installaties. Zo dragen we bij aan comfort op kantoor, in de werkplaats, op de werkvloer én in huis.

 • Vuilwater- en hemelwaterafvoer

  Geen woning of bedrijfspand kan zonder hemelwaterafvoer. Met een goed ontworpen afvoersysteem voorkomt u eventuele verstoppingen, lekkages en stankoverlast in de binnenriolering en de vuilwater- en hemelwaterafvoer.

 • Centrale verwarming

  Wilt u uw woning, bedrijfspand, winkelpand of kantoortuin voorzien van een nieuwe warmtevoorziening? Het installeren van radiatoren, vloerverwarming, thermostaat of warmtepompinstallatie (eventueel in combinatie met infrarood verwarmingspanelen) vraagt om de expertise van een ervaren installateur.

 • Meet- en regeltechniek

  Binnen de installatietechniek is meet- en regeltechniek een steeds belangrijker onderwerp, want veiligheid en een continu proces hangen af van de kwaliteit van meten en regelen van de procesinstallatie. Install 21 heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in meet- en regeltechniek in de procesindustrie.

Gerealiseerde projecten

Of vul onderstaand formulier in