De kracht van beveiliging

ProTect 21 is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van gecertificeerde beveiligings- en communicatieoplossingen. Wij leveren en installeren uiteenlopende producten, zoals brandmeld- en ontruimingssystemen, inbraakbeveiliging, cameraobservatiesystemen, toegangscontrole, intercomsystemen en data- en telecommunicatieverbindingen. Deze beveiligings- en communicatieoplossingen kunnen wij ook voorzien van inspectie, certificeren, service en onderhoud. 

Met een goede beveiligingsoplossing bent u verzekerd van een zo veilig mogelijke werk- en woonomgeving. Ook kunnen wij zorgen dat uw data en telecommunicatie op een veilige manier is geregeld. De medewerkers van ProTect 21 werken met name in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. We ontzorgen u bij al uw beveiligingsvraagstukken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. 

De medewerkers bij ProTect 21 beschikken over jarenlange ervaring en kennis van de beveiligings- en communicatiebranche. Ze beschikken over de benodigde diploma's en certificaten. Stuk voor stuk streven ze naar een deskundige installatie, discrete werkwijze en flexibele service. 

 • Brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen

  In veel panden is een goede brandmeldinstallatie en ontruimingsalarmsysteem een absolute must. ProTect 21 is gecertificeerd leverancier en installateur van deze systemen: wij kunnen deze systemen op professionele wijze ontwerpen, leveren, installeren, onderhouden en certificeren. 

 • Inbraakbeveiliging

  Helaas zijn inbraken en overvallen bij woningen en bedrijven niet meer weg te denken uit onze maatschappij. ProTect 21 is een BORG-erkend installateur en is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van inbraakbeveiliging en alarmsystemen. Wij kunnen uw installatie ook certificeren zodat u en uw verzekeraar weten dat u een goede beveiligingsinstallatie heeft. 

 • Camera observatiesystemen

  U wilt uw persoonlijke eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Maak gebruik van cameraobservatiesystemen, want de beelden kunt u direct of later bekijken. ProTect 21 is specialist in ontwerp, aanleg en beheer van cameraobservatiesystemen voor onder andere woonhuizen, kantoorpanden, productielocaties, winkels en showrooms. 

 • Toegangscontrole

  Wilt u toegangscontrole of toegangsverlening in uw kantoor of bedrijfspand? U kunt per afdeling of kamer bepalen wie binnen mag en wie niet. Eenvoudig kunt u mensen machtigen en toegang verlenen. ProTect 21 ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt professionele en zeer gebruiksvriendelijke toegangssystemen. 

 • Intercomsystemen

  Intercomsystemen zorgen ervoor dat u na controle door middel van een kijk- en luisterverbinding de deur op afstand kunt openen. ProTect 21 adviseert, levert, installeert en onderhoudt intercomsystemen in allerlei formaten. Voor flatgebouwen met meer dan honderd gebruikers tot hekwerklocaties waar niemand aanwezig is. Voor alles hebben wij een passende oplossing in huis. 

 • Data- en telecommunicatie

  ProTect 21 is gespecialiseerd in het aanleggen en installeren van betrouwbare data- en telecomverbindingen. We bieden u oplossingen op het gebied van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie, clouddiensten en wireless-, koper- en glasvezelinstallaties. 

Gerealiseerde projecten

Of vul onderstaand formulier in