De kracht van beveiliging

ProTect 21 is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van gecertificeerde beveiligings- en communicatieoplossingen. Wij installeren uiteenlopende producten, zoals brandmeld- en ontruimingssystemen, inbraakbeveiliging, cameraobservatiesystemen, toegangscontrole, intercomsystemen en verbindingen voor data- en telecommunicatie. Deze systemen kunnen wij ook zeer goed voorzien van inspectie, service en onderhoud. Met onze beveiligingsoplossingen bent u verzekerd van een veilige werk- en woonomgeving. Ook zorgen wij dat uw data- en telecommunicatie op een veilige manier is geregeld.

De adviseurs en installateurs van ProTect 21 werken met name in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. We ontzorgen u bij al uw beveiligingsvraagstukken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. De medewerkers bij ProTect 21 beschikken

over kennis en ervaring in de beveiligingsbranche. Stuk voor stuk streven ze naar een deskundige installatie, discrete werkwijze en flexibele service. Met certificaten en diploma’s bewijzen ze veilig en kwalitatief te werken.

 • Brandmeld- en ontruimingssystemen

  In ieder pand is een goede brandmeldinstallatie en ontruimingssysteem een absolute must. ProTect 21 is bevoegd om brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen te ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden.

 • Inbraakbeveiliging

  Inbraken en overvallen bij woningen en bedrijven zijn helaas niet meer weg te denken uit onze samenleving. ProTect 21 is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van inbraakbeveiliging en alarmsystemen. Met een goed alarmsysteem kunt u wonen en werken in een veilige omgeving.

 • Camera observatiesystemen

  U wilt uw persoonlijke eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Camerabewaking is het meestgebruikte bewakingssysteem voor woonhuizen, kantoorpanden, productielocaties, winkels en showrooms. ProTect 21 is specialist in ontwerp, aanleg en beheer van cameraobservatiesystemen.

 • Toegangscontrole

  Staan er gasten voor de deur van uw woning of bedrijf? Met een goede toegangsbeveiliging houdt u ongenode gasten buiten de deur. ProTect 21 beschikt over professionele toegangssystemen waarmee u kunt bepalen wie toegang krijgt tot uw pand en wie niet.

 • Intercomsystemen

  Met een intercomsysteem kunt u op afstand communiceren met de persoon die voor uw deur staat. Zo kunt u bepalen welke personen toegang hebben tot uw pand en welke personen niet. ProTect 21 is bevoegd om intercomsystemen te ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden.

 • Data- en telecommunicatie

  ProTect 21 is gespecialiseerd in het aanleggen en installeren van betrouwbare data- en telecomverbindingen. We bieden u oplossingen op het gebied van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie, clouddiensten en wireless-, koper- en glasvezelinstallaties.

Gerealiseerde projecten

Of vul onderstaand formulier in