Elektrotechnische specialist in nieuwbouw, renovatie en beheer

Elektra 21 realiseert zowel projecten in de utiliteit als in de woningbouw en is actief in de elektrotechnische installaties. Wij dragen zorg voor een functionele, veilige en sfeervolle omgeving. Dit doen wij door de mogelijkheden van de hedendaagse techniek en technologie zo goed en zo efficiƫnt mogelijk voor u in te zetten. Daarnaast zijn kwaliteit, veiligheid en service belangrijke kenmerken van onze dienstverlening.

 

Wat doen we?

 

 

Recente Projecten Elektra 21

93 kamers & suites, 1400 m2 wellness & spa, een ondergrondse parkeergarage, diverse horecaconcepten en 2 nieuwe appartementencomplexen.
In opdracht van een relatie hebben wij een nieuwbouwwoning in Hulst mogen voorzien van de elektrische installatie en een Niko home control systeem.... Met het Niko home control systeem worden zaken zoals verlichting, zonwering e.d. aangestuurd.Ook is de verwarming door middel van dit systeem te bedienen en kan deze tevens koelen.

Nieuws Elektra 21

Het Centrum voor Top Techniek is een praktijktrainingslocatie die zich bezighoudt met de kennisinfrastructuur van het technisch beroepsonderwijs en de kwaliteitsversterking in de regio en er wordt nauw samengewerkt met de technische bedrijven.
Een aantal decennia geleden kreeg alles een stekker; nu krijgt alles een sensor. Want door middel van sensoren kunnen allerlei apparaten met elkaar in contact komen te staan, met internet als medium.